Q - INFRA ontwerpt, implementeert en beheert AXIS camerabewaking en toeganscontrole.

Q - INFRA "DE" AXIS IP camera`s installatie partner!

IP Camerabewakingsystemen


Al sinds 1999 leveren en installeren wij camera bewaking systemen.
Door klanten meer dan alleen service te bieden voor een zeer scherpe prijs, hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei door kunnen maken. Mond op mond reclame “Wie goed doet, goed ontmoet”.

Los van het feit dat wij als bedrijf natuurlijk goed werk af willen leveren, is het natuurlijk een enorm compliment te mogen horen dat een klant tevreden is. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar ons bedrijf.

Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons ! Tevreden? Zeg het voort ! camerabewaking monteur [ installatie monteur ] Camera bewaking is onze passie Het leveren van camera bewaking (IP) producten, maar voornamelijk het installeren hiervan, moet een passie zijn wil je er echt goed in worden.

De producten veranderen, oftewel, de techniek wordt steeds ingewikkelder. Je moet dus goed weten waar je mee bezig bent, hierom worden onze medewerkers elke drie maanden getraind om goed bijgeschoold te blijven.
Camerabewaking is onze passie, of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s, wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

Daarom Q - INFRA!

  • Jarenlange ervaring met alle vormen van installatiewwerkzaamheden.
  • Technische keuze(s) vanuit een sterke visie.
  • Gedreven medewerkers met passie voor het vak.
  • Teamwerk als basis.
  • Gespecialiseerd in informatiebeveiliging.
  • End-to-end ondersteuning van business case tot en met beheer.
Q - ICT Services

Q - ICT Services
Veemarkt 186
1019 DG Amsterdam
Nederland
info@Q-ICTServices.nl

>